Kunstroute voorbereiding

Groep 6 & 7 zijn bezig met het ontwikkelen van een kunstroute door Aalsmeer. Dit project wordt begeleid door De Kunstploeg, waarbij voor dit project medewerking van onder meer Karin Borgman, Diede Daalman, Femke Kempkes, Hannegijs Jonker en Jan Daalman . De kinderen bedenken zelf hun mooiste plekje in Aalsmeer en maken daar een gedicht bij. Deze komen allemaal in een bundel. Daarna zullen er verschillende kunstenaars komen die de kinderen meenemen in schilder, dans en zang opdrachten. Zij creëren met elkaar kunst bij de mooiste plekken.

Zaterdag 18 mei gaan de kinderen met ouders, familie, buurtgenoten en iedereen die wil meelopen door de wijk en presenteren zij hun kunst.

Loopt u ook mee zaterdag 18 mei?

We verzamelen bij school om 13.00 uur waar we starten met een opening door wethouder Mevr. W. Alink.

Kleuterdag; Op vakantie
Groep 8 uitzwaaien