Welkom in groep 6.
Een groep van 24 kinderen en 2 juffen. ( juf Marian, ma - di - do - vrij, juf Monique , woe)
Het schooljaar zijn we gestart met onze nieuwe methode Alles in 1. Ons eerste thema is Kringloop en milieu. We hebben een bezoek gebracht aan de Meerlanden. Hier zijn we veel te weten gekomen over het scheiden van afval en we hebben veel geleerd over verschillende kringlopen. We hebben een betoog geschreven voor een GFT bak voor school en hopen dat dit gerealiseerd wordt.
Bij de kringloopwinkel hebben we ontbijtbordjes gehaald, die we hebben "opgeleukt" en die bij het volgende thema Voedsel (en andere gelegenheden) gaan gebruiken.
Daarnaast hebben we veel gewerkt aan het onderdeel Zelfbeheersing van Rots & Water, zowel in de klas als in de speelzaal.

Kampioen schoolhandbal

Marianne de Champs