Groep 6a

Welkom! Dit is de groepspagina van groep 6a.

De groep krijgt les van meester Micha. Meester Micha werkt van maandag t/m donderdag. Op vrijdag is juf Marianne van der Ploeg in de groep.

Zaakvakken via thematisch onderwijs:

Sinds vorig schooljaar zijn we gestart met thematisch onderwijs in de middag. De methode die we hiervoor gebruiken heet "Alles in 1". Tijdens de lessen Alles in 1 zijn de kinderen bezig met het oefenen van verschillende vaardigheden. Tijdens het jaar worden er 5 thema's behandeld, namelijk: Vervoer en Verkeer, Afrika en Azië, Gouden Eeuw, Kleding en Sport, Dieren.

Gym:

We hebben we 2 keer in de week gym van een vakdocent. Op dinsdag is de gym van 11.00 tot 11.35 en donderdag is dat van 10.15 tot 10.50.

Taal/rekenen/spelling:

Elke dag besteden we aandacht aan taal, rekenen en spelling. Bij het blokje lesstof staat meer informatie over wat we behandelen tijdens deze lessen. In groep 6 worden de tafels nog wel herhaald, maar is het heel handig als ze geautomatiseerd zijn!

Micha Hoogewoud

Micha Hoogewoud Meester