Tussenschoolse opvang

Voor de tussenschoolse opvang werken we samen met kinderopvang Solidoe. Een coördinator van Solidoe verzorgt samen met een team vrijwilligers de overblijf.
De coördinator is Carlein Busker. Bereikbaar is Carlein op nummer 06-42660207 of via mail tsosameneen@solidoe.nl

Het is mogelijk om 1 of meerdere dagen over te blijven. De school stelt daarvoor de lokalen ter beschikking. Er is een begeleider op 15 kinderen aanwezig en iedere dag is er minimaal één overblijfmedewerker per overblijfgroep op school. De kinderen in de onderbouw eten van 12.00 uur tot ongeveer 12.30 uur. Daarna spelen zij onder toezicht van de overblijfmedewerkers op het schoolplein. Voor de bovenbouw kinderen gaat dat andersom. Om 13.05 uur gaat de eerste schoolbel. Dan is het overblijven afgelopen en gaan de kinderen naar de klas.

Op woensdag is er geen mogelijkheid tot overblijven. Op vrijdag alleen voor de groepen 5 t/m 8.

Tarieven:

De kosten voor de TSO bedragen € 2,45 per keer. Met de voorwaarde dat de overblijf langer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is aangemeld in Webportal. Wordt de overblijf binnen een termijn van 7 dagen aangemeld dan is het tarief  € 2,75 .

U kunt kiezen hoeveel keer per week u uw kind wilt laten overblijven en u kunt het abonnement voor een heel jaar aanvragen. Er zal 6 keer per jaar worden geïncasseerd. Voor incidenteel of flexibel overblijven kan er een strippenkaart van 10 keer worden aangeschaft.

Downloads:

- Informatiebrochure TSO

- Instructie aanmelden TSO

- Aanmeldingsformulier TSO     (voor nieuwe kinderen)

Nb. Deze documenten vindt u ook in het ladenkastje van de TSO in de centrale hal. Het aanmeldingsformulier kunt u hier of bij Carlein inleveren.