Onze bedoeling en kernwaarden

Het onderwijs aan onze school is bestemd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.
Wij vinden het heel belangrijk dat kinderen met plezier naar school gaan. Een kind dat graag naar school gaat, zal zich beter kunnen ontwikkelen. Samen Een wil een prettige school zijn voor ouders en kinderen!

Op Samen Een hebben we aandacht voor elkaar. In een vertrouwde omgeving bieden we iedereen kansen om te groeien. We zijn een toegankelijke school, met betrokken en bevlogen teamleden werken we samen met plezier aan betekenisvol onderwijs. Leerlingen leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen ontwikkeling, zij ontdekken waar hun interesse en kansen liggen. Het gaat bij ons om de totale ontwikkeling van het kind. Wij zijn continu in beweging, staan open voor nieuwe ideeën en zijn daarin koersvast.

Onze kernwaarden:

Ontdekkend